În fiecare toamnă, tradiția Alliance Healthcare România de a sărbători realizările companiei și colegii cu cele mai bune performanțe profesionale ia forma nu doar a unui amplu eveniment de gală, ce reunește întreaga echipă la nivel național, ci este un real prilej ca oamenii din diferite colțuri ale țării să se întâlnească și să își consolideze relațiile și, bineînțeles, să se bucure împreună.

În acest an complicat, cu nenumărate provocări, atât în plan personal cât și în plan profesional, Alliance Healthcare România a ales să fie în continuare alături de oamenii săi, organizând, în premieră, Gala anuală ”Cei mai buni” într-un format atipic față de anii anteriori, fiind 100% online.

Anul acesta, mai mult ca oricând, evenimentul a fost despre oameni, despre profesionalismul, motivarea și dedicarea cu care fiecare membru al echipei s-a aflat (și continuă să se afle) în prima linie, alături de clienți și parteneri.

În ciuda condițiilor restrictive, ceremonia de decernare a premiilor a adus peste 700 de participanți virtuali din întreaga țară, susținători entuziaști ai câștigătorilor anului și ai echipei de management care, reușind să treacă de emoțiile live-ului virtual, au marcat cu recunoștință momentele importante ale evenimentului.

Au lipsit, într-adevar, aplauzele și energia create în alți ani de membrii echipei Alliance Healthcare România în direct. Deși aflați la depărtare, ei au fost, totuși, apropiați în spirit, conectându-se cu premiantii fie prin intervențiile live ale acestora, fie prin mesaje scrise în chat-ul evenimentului.

La final, nenumăratele reacții pozitive ale oamenilor au dat adevărata măsură a succesului Galei ”Cei mai buni” din acest an, care, în ciuda situației de criză, a ales ca ”spectacolul să continue”, așa cum o fac în fiecare zi oamenii Alliance Healthcare România aflați în prima linie.