Comunitatea OSC – Bolile Rare a desfășurat cu suportul Boehringer Ingelheim o nouă întâlnire Ora Pacientului în Sclerodermie.

Împreună cu Prof. Univ. Dr. Simona Rednic, gazda evenimentului și totodată Preşedintele Comitetului Ştiinţific, Comunitatea OSC – Bolile Rare a dorit să marcheze Ziua Mondială a Sclerodermiei, realizând astfel o intâlnire aniversară pentru pacienții sclerodermici.

Realizate periodic, aceste întâlniri vin în sprijinul pacienţilor cu sclerodermie și fac parte dintr-un proiect mai amplu de Comunicare Publică şi Profesională pentru Cunoaştere şi Recunoaştere a Sclerodermiei Sistemice, care are ca scop informarea și conștientizarea publicului larg despre această afecțiune.

Programul este dezvoltat de Comunitatea Bolile Rare cu suportul Boehringer Ingelheim.

Comunitatea OSC – Bolile Rare este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecositeminovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.