BolileRare.ro este o platforma digitală a Comunității de Boli Rare din România, dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2018.

BolileRare.ro este o platformă care înglobează conținut editorial general, dar și profesional, în legatură cu diverse categorii de boli rare, prezentări ale asociațiilor de pacienți, materiale despre evenimente organizate la nivel local și national. O prezentare amănunțită a celor mai cunoscute patologii din domeniul bolilor rare este realizată cu suportul oferit de medici renumiți și cu experiență.

Platforma BolileRare.ro abordează, de asemenea, responsabil, într-un cadru profesional, temele majore aflate pe agenda specialiștilor care lucrează în acest domeniu medical și în legatură cu impactul pe care o serie de modificări legislative îl au asupra comunităţii pacienților care suferă de boli rare. Vrem să înţelegem contextul în care, prin modernizare și inovaţie, medicii şi specialiştii din România pot colabora cu organizații private și publice pentru a crește continuu siguranța și calitatea vieții pacienților afectați de bolile rare.