A XXVI a Conferinta Nationala de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala

Societatea Româna de Hematologie si Societatea Nationala de Transfuzie Sanguina din România au onoarea si placerea de a va invita sa participati la lucrarile celei de-a XXVI-a Conferinte Nationale de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala, cu participare internationala, care se vor desfasura in Sinaia, in perioada 25 – 29 septembrie 2019, manifestare traditionala in calendarul evenimentelor organizate de cele doua societati.

Conferinta Nationala de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala este un eveniment important in lumea hematologiei clinice si a medicinei transfuzionale din România. Ea reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in hematologia clinica si medicina transfuzionala, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu.

De asemenea, prin temele abordate in cadrul lucrarilor si posibilitatea unor sesiuni interactive, dorim sa stimulam interesul si dorinta de perfectionare ale tinerilor nostri colegi.

Va asteptam asadar, sa ne reintalnim, intr-una din cele mai frumoase zone ale României. Speram sa va bucurati nu numai de o intalnire de inalt nivel stiintific ci si de posibilitatea revederii si comunicarii cu colegii.

Va asteptam cu drag,

Prof. Dr. Anca Roxana Lupu
Presedintele Societatii Romane de Hematologie

Dr. Florentina Vladareanu
Presedintele Societatii Nationale de Transfuzie Sanguina

Date

Sep 25 - 29 2019
Expired!

More Info

Read More

Location

Sinaia
Sinaia
SRH

Organizer

SRH
Read More

Leave a reply

Your email address will not be published.