Asociaţia Română de Hemofilie organizează HeRo Bears Camp -Tabăra de aventura si teambuilding dedicată tinerilor cu hemofilie cu vârste între 18 si 30 de ani.

HeRo Bears Camp este dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, deoarece vor locui într-o cabană în mijlocul naturii, iar pentru cei mai dornici de aventură, va fi organizată o tabară de corturi în apropiere, unde vor experiementa cu adevărat viața la munte, cu povești în jurul focului, cântece la chitară și dormit în cort.

Pentru cei îndrăzneți, în mijlocul Munţilor Cindrel si Lotrului, vor fi organizate drumeții si alte activitati de munte într-o atmosferă relaxantă menită să susţină buna noastră dispoziţie, ca la sfarsitul celor 3 zile să se închege o echipă mai mare și mai unită.

Vor avea loc discuții despre nevoile tinerilor cu hemofilie și modalitățile optime de tratament și prevenție pentru a avea un stil de viață activ, în cadrul unor discuții libere, în timpul activităților și a workshop-urilor.

Tabăra este dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, cu hemofilie sau vonWillebrand, interesați de activități outdoor și alte provocări în nautură.

Întâlnirea va avea loc în perioada 24 – 27 Septembriei 2021, în tabăra HeRo Bears Camp la Râu Sadului, în județul Sibiu.

Pentru înscrieri intrați pe:  https://drive.google.com/open…

Organizatorii precizează că locurile în tabără sunt limitate.

 

Detalii despre eveniment pe: https://www.facebook.com/AsociatiaRomanaDeHemofilie/posts/4323198004432364