Înscriere la conferința BORA, februarie 2022

Conferința BORA este o acțiune de educare și informare a Comunității OSC – Bolile Rare, derulată cu sprijinul Pfizer.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

În cadrul dezbaterii, veți avea posibilitatea de a vă expune opinia, de a adresa întrebări și observațiile dumneavoastră.

Participarea este GRATUITĂ pentru categoriile de invitați menționate în invitație, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, înscrierea ca membru în comunitate și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului sau organizația nu se află în sfera de activitate și interese vizate.

După înregistrare, vom expedia pe adresa de email completată în formularul de mai jos un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la dezbatere. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acestea nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ vă rugăm să completați formularul de mai jos.