Miercuri, 12 mai 2021, de la ora 16.00 ne revedem, pe platforma Zoom, la o nouă ediție Ora Pacientului cu Hemofilie, unde discutăm cu Clive Smith, Președintele Consiliului de Administrație al Societății de Hemofilie din Marea Britanie și pacient cu hemofilie severă A.

Vom dezbate împreună cu invitatul nostru care sunt actualele condiții de tratament și cum este accesul pacienților la terapie și serviciile complementare, cât de simplu și cu ce frecvență pot fi evaluate persoanele cu hemofilie de către o echipă multidisciplinară  în Marea Britanie și care sunt serviciile conexe la care au acces în mod obișnuit.

Moderator și gazdă a întâlnirii va fi Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie. Așteptăm cu interes și întrebările dumneavoastră și vă recomandăm ca pentru interacțiune directă cu invitatul nostru să vă înregistrați pe formularul de mai jos, pentru a participa la întâlnire direct pe platforma zoom.  Confirmă AICI participarea ta!

Evenimentul va fi transmis si pe paginile de Facebook ale Asociației Române de Hemofilie și cea a platformei Hemofilie.ro.

Ora Pacientului cu Hemofilie este o inițiativă a Asociației Române de Hemofilie și portalului Hemofilie.ro, susținută de partenerii PfizerSobiNovo NordiskTakeda și Roche.

 

Despre ARH

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înființată în anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliată ca membru la Federația Mondială de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european în cadrul Consorțiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

 

Despre Hemofilie.ro

Este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit, la care vă puteți înregistra AICI.