Seria de dezbateri digitale cu tema Ora Pacientului în Sclerodermie, a ajuns la final, edițiile 5 și 6 urmând a fi cumulate. Acestea vor avea loc luni, 22 noiembrie 2021, începand cu ora 13.00  pe platforma ZOOM.

Prof. Dr. Simona Rednic – Preşedinte al Comitetului Ştiinţific, va fi gazda celor două  dezbateri– Ora Pacientului în Sclerodermieparticiparea fiind GRATUITĂ.

Invitația poate fi accesată AICI iar  înscrierea se face completând Formularul de participare.

Având alături membrii comitetului şi dezbătând subiecte de actualitate şi de interes comunităţii de Boli Rare, aceste întâlniri ating subiecte importante, necesare pentru îmbunătăţirea acestei ramuri a bolilor rare – sclerodermia. Pacienții sau aparținatorii acestora au posibilitatea de a adresa întrebări specialiștilor atât în timpul dezbaterilor, cât si online  ÎNTREBARI – ORA PACIENTULUI CU SCLERODERMIE – AICI

Evenimentul de comunicare publică şi profesională de cunoaştere şi recunoaştere a sclerodermiei sistemice a constat în 6 întâlniri ale comitetului ştiinţific şi 6 dezbateri video “Ora pacientului cu sclerodermie”. O acţiune de educare şi de informare a comunităţii OSC – Boli Rare şi derulată cu sprijinul Boehringer Ingelheim.

Comunitatea OSC Boli Rare este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.