Participă la dezbaterea profesională dedicată Zilei Mondiale a Hemofiliei pentru a afla de la Prof. Dr. Wolfgang Schramm, șeful departamentului de hemostază al spitalului universitar din München, unul dintre cele mai mari centre de hemofilie și tromboză din Germania, despre proiectele sale, opiniile cu privire la starea actuală a îngrijirilor în hemofilie, dar și alte sfaturi pe care le-ar putea avea pentru medicii tineri care profesează în domeniul tulburărilor de sângerare.

Prof. Dr. Wolfgang Schramm are o experiență de peste 35 de ani în domeniul hemostazei și tulburărilor de sângerare, cu un accent deosebit pe tratamentul hemofiliei, fiind cel care a condus grupul care a obținut prima finanțare substanțială a Comisiei Europene pentru realizarea studiului ESCHQoL, un studiu multinațional privind calitatea vieții în hemofilie.

Dezbaterea profesională are loc miercuri, 14 aprilie 2021, începând cu ora 16.00, pe platforma Zoom, fiind o inițiativă a platformei Hemofilie.ro și Asociației Române de Hemofilie organizată cu susținerea partenerilor Pfizer, Sobi, Novo Nordisk, Takeda și Roche.

Pentru a participa la dezbatere, completați Formularul de participare, disponibil AICI.

Detalii suplimentare în Invitația întâlnirii, disponibilă AICI.

În fiecare an, începând din 1989, grupurile de pacienți din întreaga lume marchează Ziua Mondială a Hemofiliei în luna aprilie, pentru acrește gradul de conștientizare și înțelegere a hemofiliei și a altor tulburări de sângerare. Asociația Româna de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro se alătură acestei inițiative mondiale și organizează o serie de întâlniri digitale pentru a marca această zi și a contribui la creșterea vizibilității persoanelor cu hemofilie în societatea românească.

Vă aşteptăm alături de noi pentru a discuta despre modul în care a evoluat managementul acestei boli, despre progresele înregistrate în ultimii ani, terapiile inovatoare şi perpectivele pacienţilor cu hemofilie din ţara noastră!