Laboratoarele Rețelei de sănătate REGINA MARIA au fost partenerul oficial pentru testarea împotriva COVID-19 a participanților la festivalul UNTOLD, asigurându-se de buna desfășurare a evenimentului. Ediția 2021 a festivalului a avut loc între 9-12 septembrie, în Cluj-Napoca. Date fiind condițiile speciale de anul acesta, REGINA MARIA a venit în sprijinul organizatorilor și al festivalierilor, pentru ca ei să se poată bucura de muzică și de atmosfera de festival în siguranță.

Provocarea celui mai mare festival muzical din Europa și singurul eveniment de asemenea dimensiuni organizat în acest context a constat în asigurarea unei capacități de testare pe măsură. Pentru ca distracția la festival să fie la cote maxime, laboratoarele Rețelei au lucrat intens în Cluj-Napoca, unde desfășurarea de forțe medicale a asigurat fluxurile de testare necesare atât pentru participanți, cât și pentru staff-ul festivalului. Astfel, REGINA MARIA, liderul pieței private de servicii medicale, a acționat intens, la nivel local, pentru a reda participanților emoția festivalului.

„Încă de la începutul pandemiei, am depus toate eforturile pentru a diminua efectele negative ale situației actuale. A venit momentul în care căutăm soluții pentru ca lucrurile să revină la normal, în condiții de siguranță. Poziția noastră în Cluj este deja consolidată, avem o Rețea extinsă pregătită să deservească un eveniment de o asemenea amploare precum este festivalul UNTOLD.”, au declarat reprezentanții Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Participanții au realizat testele antigen rapide sau RT-PCR atât în locațiile proprii ale Rețelei, cât și în două centre mobile, organizate special pentru a asigura fluxurile necesare. Rețeaua a pus la dispoziție 3 policlinici, 4 puncte de recoltare proprii, o caravană mobilă, situată în proximitatea festivalului, la Hotel Napoca, și un centru mobil de testare situat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Anul acesta evenimentul s-a desfășurat în condiții excepționale, așa că știam de la bun început că vom avea nevoie de un partener de sănătate de încredere, pentru că siguranța tuturor celor implicați este pe primul loc. Ediția de anul acesta a fost un etalon pentru festivalurile ce vor urma în condițiile actuale și ne bucurăm că am avut alături de noi un furnizor de încredere. Alegerea laboratoarelor REGINA MARIA ca partener oficial de testare a fost alegerea naturală, fiind liderul în sănătate care poate susține un festival de dimensiunile UNTOLD., declară Bogdan Radulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD.