Fundația Națională de Hemofilie (NHF) și Medscape sunt încântați să anunțe că cea de-a 61-a Întâlnirea anuală, organizată de Societatea Americană de Hematologie, va prezenta un interesant simpozion pre-conferință asupra terapiei genice în hemofilie.

În “Moving Beyond Factor: Schimbarea paradigmei în hemofilie prin intermediul terapiei genice”, un grup internațional de experți va analiza strategiile de terapie care stau la baza științei, va oferi actualizări cu privire la cele mai recente date și va evalua în mod critic rolul potențial al terapiei genice în îngrijirea pacienților, atât acum, cât și în viitor. Această activitate, care este prezentată printr-o colaborare între NHF și Medscape, este destinată hematologilor, hematologilor pediatri și tuturor membrilor echipei de îngrijire clinică implicată în îngrijirea pacienților cu hemofilie. Simpozionul este susținut din subvenții educaționale de la BioMarin, uniQure și Spark Therapeutics.

“Moving Beyond Factor: Schimbarea paradigmei în hemofilie prin intermediul terapiei genice” va avea loc la Rosen Center din Orlando, Florida, SUA, vineri, 6 decembrie 2019, la ora 12:30.

Mai multe detalii, aici.