Vaccinarea anti-Covid 19 este subiectul celor mai multe întâlniri medicale, dar și al discuțiilor între oamenii obișnuiți în această perioadă. De la inerentele întrebări: ”Eu mă pot vaccina?”, ”Oare vaccinarea este permisă în cazul meu?”, ”Am nevoie de documente de la medic” și până la cele privind efectele secundare, modul în care a fost dezvoltat și a apărut vaccinul anti-Covid-19 sunt teme despre care auzim peste tot în ultimele săptămâni.

Asociația Română de Hemofilie alături de Portalul Hemofilie.ro au decis să aducă specialiștii în fața pacienților, oferindu-le acestora posibilitatatea de a afla direct de la profesioniști, tot ceea ce îi interesează despre vaccinarea anti-Covid 19 la persoanele cu hemofilie.

Vor participa la prima ediție a Orei Pacientului cu Hemofilie de miercuri, 27 ianuarie 2021, începând cu ora 18.00 reputați medici hematologi, alături de recunoscuți epidemiologi pentru a răspunde tuturor întrebărilor pe care le au persoanele cu hemofilie în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid-19.

Vor fi alături de noi la Ora Pacientului cu Hemofilie:

  • Dr. Margit Șerban, Membru Academia Română, Centrul European pentru Tratarea Hemofiliei Timişoara şi Buziaş
  • Prof. Dr. Emilian Popovici, Vicepreședinte, Societatea Română de Epidemiologie
  • Dr. Florica Ghilezan, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara
  • Marius Tănase, pacient cu hemofilie și Manager de Proiecte în cadrul Asociației Române de Hemofilie

Discuțiilor vor fi moderate de către Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie.

Pentru a participa la dezbatere trebuie doar să vă înscrieți utilizând formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre Ora Pacientului cu Hemofilie ediția 1 puteți afla pe pagina întâlnirii AICI.

Ora Pacientului cu Hemofilie este o inițiativă a Asociației Române de Hemofilie și platformei Hemofilie.ro, dezvoltată cu sprijinul partenerului Novo Nordisk.

 

Despre ARH

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiintata in anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliata ca membru la Federatia Mondiala de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european in cadrul Consortiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Despre Hemofilie.ro

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit, la care vă puteți înscrie AICI.

Despre Novo Nordisk

Este liderul mondial în producția de insulină și de medicamente pentru tratarea diabetului dar și compania decisă să contribuie la schimbarea majoră în domeniul hemofiliei, prin dezvoltarea de medicamente eficiente si sigure. Mai bine de 43.000 de persoane lucrează pentru Novo Nordisk în 80 de state, iar produsele companiei ajung în peste 170 de țări la nivel mondial.