Summitul Federației Mondiale a Hemofiliei: “Noi evoluții în tulburările de sângerare și MSK” va avea loc în perioada 10-12 mai 2023 în Buenos Aires, Argentina. Summit-ul global va cuprinde și Congresul Internațional de Musculo-scheletică al WFH.

Evenimentul va reuni profesioniști din domeniul medical, precum și pacienții cu tulburări de sângerare și susținătorii comunității pentru a discuta despre noi cercetări și descoperiri medicale și pentru a evalua problemele prezente în managementul tulburărilor de sângerare la nicel global. Acest summit este deschis la nivel internațional tuturor participanților..

Summitul WFH 2023 pentru îngrijirea va include mai mult de 30 de ore de sesiuni de educație continuă pe trei direcții – musculo-scheleticemedicale și multidisciplinare, toate concentrându-se pe subiecte legate decele mai recente tratamente pentru  tulburările de sângerare, dar  și pentru tratamentul și îngrijirea MSK.

Detalii despre eveniment și înscriere pe: https://wfh.org/events-new/wfh-2023-comprehensive-care-summit-new-developments-in-bleeding-disorders-and-msk/.